Badedragter - se vores udvalg af badedragter her - eller ring for mere info om badedragter

Kigger du efter et godt udvalg af lækre badedragter, så kan vi tilbyde dig nogle af de mest populære modeller her i vores webshop. Hos os kan du finde en badedragt fra størrelse 36 til og med 48. Er du i tvivl om størrelsen, så hjælper vores uddannede medarbejdere dig gerne. De primære brands vi fører i badedragter er Abecita, Amoena og Primadonna.

Skal du finde en badedragt, som består af en top med bikini trusser – en såkaldt tankini – så skulle du kigge nærmere på Abecita Alanya Tankini, som fås i både navy og sort. Denne badedragt har ekstra god støtte i barmen samt brede stropper, der gør den behagelig, at have på. Den fører vi i størrelse 36 til og med 56 samt i skålstørrelser. Skal du bruge en ny badedragt med skørt, så hjælper vi også gerne. Du kan besøge vores fysiske butik, som ligger i hjertet af Roskilde. Her har vi også et bredt udvalg af spændende badedragter.

Hvis du gerne vil vide mere om en specifik badedragt, så kan du også ringe til os på tlf. 4636 6301, hvor vores uddannede personale kan rådgive dig med kyndig hånd. Nogle gange kan det være svært at vælge, så hos os kan du også købe gavekort. Så kan du også forkæle den du holder af med meget andet end badedragter.

X