Bikini - I.D. Lingeri

Vi vælger ofte vores bikinier fra mærker der i forvejen har stor erfaring med at lave bh´er, for det er vigtigt at en bikini overdel sidder godt, så man føler sig godt tilpas, og ikke skal være bange for at div kropsdele pludselig ikke sidder som de skal.

Vi sælger alle vores bikinier med top og trusse hver for sig. Alle kroppe er forskellige og hvis man har en stor barm kan man godt være mindre nedom, og omvendt. Og Bikini trusserne fås stort set altid i flere forskellige modeller til hver overdel. Så på den måde har du mulighed for at mixe din bikini som du har lyst.

Det er også vigtigt at finde den bikini trusse der klæder din kropsfacon bedst. Spørg os endelig til råds, vi er specialister i badetøj.

Og HUSK at ALLE hader at se sig selv i bikini. Specielt i forårsmånederne hvor vi er blege, og lige skal vænne os til at se bar hud igen efter en lang vinter. Men når først man er ude blandt andre i bikini, så er det aldrig så slemt. Det handler om at finde den bikini der klæder dig bedst.

X