Brystproteser - alt hvad du skal vide om brystproteser - kontakt os om brystproteser her

Vidste du det?

Når det gælder brystproteser, så må du ifølge loven selv vælge din leverandør – også selvom der automatisk bliver skrevet en leverandør på din bevilling fra kommunen. Nogle kommuner skriver på bevillingen, at hvis du vælger en anden leverandør til brystproteser, end dem de samarbejder med, kommer du til at betale ekstra og du skal indhente et skriftligt tilbud. Dette er ikke helt sandt. Hos os kommer du ikke til at betale ekstra, og vi klarer papirarbejdet for dig, så det er ikke spor besværligt, at vælge os som leverandør til brystproteser, frem for den der står på din bevilling.

Du skal ikke stille dig tilfreds med hvad som helst fra hvem som helst! Du er bedst hjulpet med en leverandør, der ved meget om brystproteser og om hvilken tilpasning, der vil være den bedste i dit tilfælde.

 

Men det er ikke nok.

Du skal også vælge en leverandør, der har et stort udvalg i og kendskab til mærker af BH´er, der vil være velegnede til brystproteser. Du kan måske endda stadig bruge netop det mærke du har brugt, før du blev opereret.

Stil dig ikke tilfreds med, at din proteseleverandør kun fører 2-3 mærker i BH´er. Et stort mærkevareudvalg, giver dig et stort udvalg i priser og modeller. Dette er ikke uvæsentligt for dig som protesebruger.

 

Brystproteser – hvordan gør jeg?

Som protesebruger får du en bevilling fra din kommune, og derved er brystprotesen gratis for brugeren. BH´en skal du selv betale, som du gjorde før du blev opereret. Det eneste du skal gøre er at vælge et sted, hvor de forhandler brystproteser, og så medbringe bevillingen dertil. Det er som regel en god ide at ringe og bestille tid i forvejen, for så får du den mest optimale betjening.

ID lingeri i Roskilde har i 25 år tilpasset brystproteser. Vi har naturligvis et stort udvalg i gode BH´er og badetøj, der er velegnet til brystproteser. Det største udvalg i badetøj, får du i marts og april måned. Herunder kan du se vores udvalg af tilbehør, BH´er, sportstøj og badetøj til proteser, som vi har på hjemmesiden. Vi har ofte flere muligheder i butikken, da ikke alt bliver lagt på hjemmesiden.

Hvis du er på udkig efter noget bestemt, som vi ikke har her i vores webshop, skal du være mere end velkommen til at kontakte os eller komme ind forbi butikken i Roskilde, for vi kan sikkert få det hjem til dig.

Hvis du har spørgsmål omkring brystproteser, er du altid velkommen til at ringe eller komme ind forbi og få en snak med os. Vi vil også gøre alt, hvad vi kan for at løse et eventuelt problem. Du kan kontakte os på tlf. 4636 6301 og få en uforpligtende snak med os om brystproteser.

X