Handelsbetingelser - I.D. Lingeri

Handelsbetingelser

www.idlingeri.dk ejes af ID lingeri Aps, cvr nr 29180202, Allehelgensgade 7, 4000 Roskilde, tlf 46366301, Butik@idlingeri.dk

 

Bestilling og levering:

Vi sender altid din pakke afsted fra butikken hurtigst muligt. Hvis vi har varen i butikken, bestræber vi os på at sende din pakke afsted samme dag som vi modtager ordren. Vi kan dog have OP til 10 hverdages leveringstid fra vi modtager din ordre. Og det er der en god forklaring på;

Årsagen til den lange leveringstid er, at vi kan have andre varer på vores hjemmeside, end i vores fysiske butik i Roskilde. Dette har vi valgt for at give dig så bredt et udvalg som overhovedet muligt. På den måde kan vi nå at bestille en vare hjem fra vores leverandører, hvis det fx ikke er en størrelse eller farve vi har i butikken når du bestiller.

Vores butik ligger i Roskilde, så hvis du har mulighed for det, er det selvfølgelig også muligt at hente dine varer i butikken. Vi giver dig besked når varen ligger klar i butikken.

Når du har bestilt en vare hos os, sender vi en ordrebekræftelse på mail, så du ved at vi har modtaget din ordre.

Når vi sender dine varer, sender vi dig en sms hvis du har indtastet dit tlf nummer på ordren. Så ved du at varerne er på vej.

 

Leveringsomkostninger:

Hvis du selv afhenter dine varer i butikken er det naturligvis uden leveringsomkostninger for dig.

Hvis du ønsker at modtage varerne med Post Nord, er det fragtfrit ved køb over 750 kr, ellers bliver der lagt 50 kr på i forsendelsesomkostninger. Der kommer ikke andre gebyrer på din ordre, heller ikke ved betaling med kort.

Fragten gælder forsendelser i hele Danmark, men vi sender gerne til udlandet hvis du skriver eller ringer til os, så kan vi lave en aftale om fragt.

 

Betaling:

Vi tager selvfølgelig dankort, men derudover Visa Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard og Mobilepay.

Vi tager ikke gebyr for betaling med betalingskort.

Kortbetaling sker altid via en krypteret forbindelse, og vi har aldrig mulighed for at trække flere penge end det beløb du har lavet ordren på.

Vi trækker først dine penge, når vi har sendt den sidste vare på din bestilling.

Bliver din ordre annulleret af enten dig eller os fx ifb med udsolgte varer, går vi straks ind og annullerer din ordre, og har dermed ikke længere mulighed for at trække dine penge.

Hvis kun dele af din ordre kan leveres, trækker vi naturligvis kun det beløb der dækker den vare vi sender til dig.

 

Fortrydelsesret:

Vi håber at du til en hver tid gør brug af at ringe eller skrive til os, hvis du er den mindste smule i tvivl om den vare du har købt. Vi svarer på telefonen 46366301 eller på mail butik@idlingeri.dk i vores almindelige butiksåbningstid. Hvis vi har meget travlt, og ikke tager vi telefonen, ringer vi gerne tilbage når vi kan se det nummer du har ringet fra. Vi svarer på mail senest dagen efter du har sendt din besked alle dage bortset fra søndage.

Det er altid svært at købe varer på nettet, hvis man ikke kender pasformen eller farven i virkeligheden.

Ofte kan en forkert bh skyldes enten en forkert pasform eller en forkert størrelse. I dette tilfælde kan vi ofte guide dig over telefonen, så du kan få lige præcis det du efterspørger. Så lad os tage en snak inden du sender varen retur til os, hvis du føler behov for det.

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb og returnere din vare inden for 14 dage efter leveringen af dine varer.

Det er blot vigtigt at du prøver trusserne uden på dine egne trusser, og at kun sender ubrugte varer i original stand og evt emballage retur.

Varens værdi er forringet og du mister hele dit købsbeløb hvis varen er taget i brug, eller er blevet beskadiget, og ikke længere er i original stand som da du modtog varerne.

 

Julegaver:

Ved køb af julegaver – uanset om gaven er købt allerede i november – så har du en fortrydelsesret helt frem til 14. januar året efter.

Med i din pakke ligger en retur seddel du kan udfylde og sende med retur til os. Det vigtigste er at vi får ordrenummeret, så vi ved hvem pakken tilhører.

 

Du kan sende varerne retur til:

ID lingeri

Allehelgensgade 7

4000 Roskilde

 

Hvis du ønsker at bytte til en anden vare er du velkommen til at ringe til os, idet det nogle gange er nemmere at forklare på telefonen hvad der var galt med den vare du har modtaget.

Du skal selv betale for returforsendelsen. Det er op til dig hvordan du sender varen retur, så længe vi modtager den i original stand. Dog anbefaler vi at du sender den som forsikret pakke, da du har ansvaret for at varen kommer frem til os.

Du er også altid velkommen til at komme ind i vores butik og bytte varen.

Hvis du ønsker pengene retur, men kommer ind i butikken og afleverer varerne, er vi dog nødt til at give dig pengene retur på det kort, som du har købt netordren med.

 

Når vi modtager din retur pakke, bestræber vi os på at vi behandler din retur ordre samme dag som vi modtager den, og vi sætter pengene retur på det kort du har købt ordren med, med det samme. Dog kan der gå op til 10 hverdage før pengene står på dit kort igen. Den lange frist gælder dog som oftest kreditkort, på almindelige dankort, burde beløbet stå på din konto allerede dagen efter.

 

Reklamationsret:

Du har naturligvis 2 års reklamationsret iflg købeloven. Dvs hvis der er fabrikationsfejl eller materialefejl. Det er vigtigt at skaden ikke er sket ved fejlagtig brug eller behandling af varen.

Du kan sende varen retur til os, sammen med kvitteringen og en forklaring på hvad der er sket og hvordan den er blevet vasket. Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig og få en snak med os, eller kom ind forbi butikken, hvis du har mulighed for det.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger ved at sende varen retur.

Hvis du skulle få brug for at klage kan det ske til Center for klageløsning via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU- kommisionens online klageportal på dette link: hhtp://ec.europa.eu/odr

Hvis der opstår uenighed er enhver tvist underlagt dansk ret.

 

Copyright:

Billeder fra websitet må ikke sælges, videregives, kopieres eller lign, med mindre andet er aftalt med IDlingeri.dk Billeder, tekst og design tilhører IDlingeri, samt samarbejdspartnere til IDlingeri.

 

Konto hos IDlingeri.dk Du kan roligt oprette konto hos IDlingeri.dk IDlingeri bruger kun dine oplysninger ved misbrug. Her forbeholder IDlingeri sig retten til at annullere din ordre og/eller lukke din konto. Har du valgt at modtage nyhedsbreve fra IDlingeri, accepterer du at modtage nyheder, tilbud og andet, det kan have interesse for dig som kunde hos IDlingeri.

 

Fortrolighedspolitik:
ID lingeri forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. ID lingeri vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

 

Forbehold Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer/- stigninger eller forkert prissætning samt udgåede varer.

 

X