Eksklusivt lingeri - stort udvalg i eksklusivt lingeri - Find alt indenfor eksklusivt lingeri her | ID Lingeri

At give eksklusivt lingeri i gave er noget, som de fleste kvinder kan lide. Vi fører lingeri i alle de kendte mærker såsom Marlies Dekkers, Marie Jo, Aubade, Primadonna og flere andre lækre mærker af høj kvalitet. Skal du bruge noget lækkert lingeri til en særlig aften, så kan du hos os vælge mellem alt fra frække blonder til push-up BH´er. Er du i tvivl om størrelser, så ring til os og vi hjælper dig med, at finde eksklusivt lingeri der passer lige til dig.

Skal du bruge en gave, så vejleder vore specialuddannede medarbejdere dig gerne. Du er også velkommen i vores butik i hjertet af Roskilde, hvor vore hjælpsomme specialister er glade for, at finde noget eksklusivt lingeri du vil elske. Skal det være lidt nemmere, så tilbyder vi også gavekort, hvor du kan vælge mellem gavekort til butikken eller til vores webshop.

Når du køber eksklusivt lingeri i god kvalitet vil du have glæde af det i mange år. Vi fører lingeri til kvinder i alle aldre. Kontakt os gerne vedrørende eksklusivt lingeri ved at maile eller ringe til os. Du kan ringe på tlf. 46 36 63 01

X