Trusser - I.D. Lingeri

Trusser findes i et utal af varianter, og det kan være lige så svært at finde sin yndlingsvariant indenfor trusser, som det kan i bh´er.

Der findes både forskellige kvaliteter og forskellige modeller i trusser. Fx bomuldstrusser og blondetrusser, samt fx taitrusser, høje trusser og g-strings trusser.

En tai trusse har høje benudskæringer og de fleste ser ud til at have længere ben, når de bruger en tai  trusse. En tai trusse går som regel til taljen og dækker det meste af bagdelen. De er ofte lavet i et glat stykke stof bagpå, evt med en lille blonde detalje. De har ofte kant rundt om ballen, så de sidder godt til, og ikke kravler op. Det er nok den mest almindelige trusse der findes.

En g-strings strusse er en mindre trusse, hvor stoffet bagpå går mellem balderne, i modsætning til andre typer trusser, der dækker balderne helt eller delvist. Ofte ligner de tai trussen foran med de høje benudskæringer. Det er den trusse der går mindst stof til, men de kan stadig være luksuiøse og dyre, fordi der tit bruges nogle dyre materialer og blonder.

En hipster trusse sidder mest på hoften. Den er bredere i siden end en tai trusse, men er oftest lavtaljet, så den kan bruges under lavtaljede bukser. Den går mere skråt bagpå balden, så man viser lidt mere hud end man gør i en tai trusse. Men i dag er der dog mange trusser der bliver kaldt for hipster, hvor det næsten mere er en gammeldags midi trusse, eller en shorts, som begge er væsentlig højere i siden, og går op til taljen eller over.

En høj trusse er en højtaljet trusse. Der er forskel på modellerne, nogle høje trusser er højere end andre.  Nogle modeller går op til eller over navlen, andre går lige over hoften. De er gode til at dække noget mere af maven, hvis man ellers føler at maven går ud over trusse kanten i andre typer trusser.

En italiensk trusse ligner ofte tai trusse foran, men har blonder bagpå. En italienske trusse er ofte lidt mere lavtaljet end tai trusserne. Og de er som regel også skåret længere inde på balden. De italienske trusser er rigtig gode til at have på under bukser eller stramme nederdele, idet blondekanten på balden ikke laver kanter der kan ses igennem tøjet.

X