Primadonna Deauville - prøv vores sexede Primadonna Deauville lingeri - shop Primadonna Deauville her

Hvis du aldrig har oplevet lingeri fra Primadonna deauville, så har du noget, at glæde dig til. Du kan fra første færd mærke, at det er luksus kvalitet. Lad dig friste af vores lingeri med blonder, der holder pasformen i lang tid – vask efter vask. Du finder Primadonna deauville lingeri her i vores webshop samt i vores butik i Roskilde.

Vores uddannede medarbejdere kan vejlede dig om både den rette størrelse og om hvordan du behandler dit nye Primadonna deauville lingeri. Vi kan fx anbefale dig modellen der hedder Primadonna deauville bodystocking, der fås i flere farver samt altid i en ny og spændende sæsonfarve. Dette er en sexet sag med lækre blonder og den kan bruges både til fest og hverdag. Primadonna deauville er et lækkert brand med en masse spændende lingeri – også i din størrelse.

Besøg os i hjertet af Roskilde og oplev vores store udvalg af lingeri i alle farver og størrelser. Er du på udkik efter en gave til en veninde, så tilbyder vi også gavekort. Du kan også melde dig ind i vores kundeklub – det er gratis. Kontakt os for mere info på tlf. 4636 6301 og hør mere om det lækre luksus Primadonna deauville lingeri.

X